Nyhetsbrev: Juni 2015

Till medlemmar i KFA med flera, juni 2015.

Kansliet ber att få önska en trevlig skapande sommar. Vi kommer att ha stängt från och med midsommar fram till 18 augusti. Dock går det alltid bra att skicka e-postmeddelanden och skicka vanligt brev med posten.

Konstnärsalliansen genomför tre sommarutställningar denna sommar. Dels sommarsalongen vid Repslagarmuseet i Älvängen (pågår till 18 aug), sen genomförs två utställningar på Tjörn, i Smedjan Skärhamn och på Bygdegården Dyreby Tjörn. Besök gärna utställningarna.

Vi fortsätter att uppdatera vår hemsida och kommer att lägga ut arrangemang på Facebook.

Till alla som besöker olika konstutställningar i sommar så gör gärna reklam för Konstnärsalliansen – och hänvisa till hemsidan – intressera konstnärer för medlemskap.

Stadsbiblioteket Gbg

Till hösten har KFA åter bokat utställningshallen på Göteborgs stadsbibliotek, Götaplatsen, vecka 49. Utskick och inbjudan till detta utkommer i höst.

Tidningen Artär

Medlemstidningen Artär utkommer inte före sommaren utan efter sommaren i september. Det har inte gått att lösa finansieringen av tidningen helt och hållet.

Medlemsfest i Gbg

Fredagen den 21 augusti kl.18 i BRF Utanverket på Kastellgatan 19, nära Övre Husargatan och Linnégatan. Det blir Knytkalas och Tony Roos ska visa och berätta om sina väggmålningar i huset. Vi kommer att sedan sitta och festa och äta i vår föreningslokal. Alla som är intresserade, boka redan nu in tiden, och kontakta Lily Charlotte på tel 070-6017736 så kan vi planera tillsammans, senast söndagen den 16 augusti.

Läs hela nyhetsbrevet här

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*