Nyhetsbrev: januari 2015

God fortsättning på 2015 med allt vad detta kan innebära. KFA-kansli sänder nu ut detta extra Nyhetsbrev med viktig matnyttig information. Tack till alla som redan betalat medlemsavgiften för 2015. Medlemskorten är tyvärr försenade och kommer att skickas ut i vecka 6. Om ni besöker museum, behöver handla konstnärsmaterial, Nyans etc, och man där vill verifiera medlemskapet kan man alltid kontakta kansliet och ringa Tony tel. 073-7070555.

Under 2015 kommer en hel del konstprojekt startas av Konstnärsalliansen och vi kommer att göra utskick om olika utställningsprojekt på olika orter. Håll koll på din post och e-post i datorn.

Kansliet vill även skicka en vänlig anmodan till medlemmar som inte ännu kunnat betala avgiften för 2015 , att göra detta, alla behövs. Har du svag ekonomi nu kan man dela på årsavgiften, notera detta i din inbetalning. Pg: 30 14 27-1.

Läs det extra nyhetsbrevet här

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*