Karin Rolen Nordstrand

Jag heter Karin Rolen Nordstrand och är född 1943 i Sollefteå, men är numera bosatt i Sundsvall. Jag har gått en tvåårig utbildning vid Sundsvalls Konstskola samt deltagit i många vidareutbildningar inom det konstnärliga området vid Sundsvalls Kollektivverkstad där jag är medlem sedan många år. Jag målar i alla tekniker och har också jobbat litet med grafik. Även om mina motivval varierar stort har jag alltid haft en bas i mina kattmålningar. Djur, barn och kvinnor kan väl sägas vara mina favoritmotiv. Jag har haft många utställningar över hela Sverige – både separat och i samlingssammanhang. Har dessutom deltagit i utställningar i London och New York. Hemsida finns här.

Den%20rosa%20vägen[5] Tidig%20september%20i%20norra%20Ångermanland%20a3+[2] Tidig vintercamping[2] systrarna[1] still alive fixed a3+[2] Naken%20kvinna%20och%20röd%20tulpan%20a3+[2] Lusse - katt[2] katten och varen (1)_filtered

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*