Håll dig uppdaterad med vinterns nyhetsbrev

Konstnärskolleger!

Här kommer ett extra Nyhetsbrev från Konstnärsallianses kansli. Brevet går ut till alla medlemmar oavsett man har möjlighet att delta eller inte. Det är viktigt att vi kan visa på att vi aktivt informerar medlemmar om olika arbetmöjligheter, uppdrag och utställningsmöjligheter, det mesta publiceras även på vår hemsida.

Kolla in Smartse
Här kan kreativa frilansare fakturera utan egen firma, hantera samarbeten, offentlig finansiering och internationella uppdrag. De är experter på regler för kreativ och kulturell verksamhet och ser till att det blir rätt. Det kostar inget att registrera sig. Du får en personlig handledare som har koll på dina behov. Smartse finns på Nytorgsgatan 15 på söder i Stockholm. Se vidare:www.smartse.org.

Konstnärsdeklaration/avtal
Som medlem kan du alltid kontakta KFA-kansli via tel eller e-post och ställa frågor om deklaration för konstnärer, eller om det handlar om upphovsrättsavtal och andra avtal. Välkommen. Tel: 073-7070555. e-post: kansli@konstnarsalliansen.se.

Läs hela nyhetsbrevet som pdf.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*