Nyhetsbrev december 2023

Här kommer årets sista Nyhetsbrev (2023) från KFA, läs noga. 2023 har varit ett svårt år för landets konstnärer och gallerier detta år då både en hög inflation och ökade räntor påverkat konstköpare och företag negativt. KFA ser nu att det värsta är över och att vi kommer att gå in i mer gynnsammare förhållande vad gäller inflation ett ökat intresse för att besöka konstutställningar. KFA genomförde för andra gången en sommarsalong på Strandverkets konsthall i Marstrand, augusti 2023. En medlemsutställning genomfördes på Galleri Vågen i Österåker bibliotek – Stockholm. Vi måste tillsammans hitta olika vägar för att hitta ut till ny publik och intresserade företag.

Snart skriver vi 2024 på originalet, och snart är det Jul igen. I årets sista Nyhetsbrev kommer som vanligt en uppmaning till alla medlemmar och tidigare medlemmar att betala årsavgiften för 2024! Medlemskortet för 2024 skickas ut med post efter betald avgift. Tidningen Artär utkommer före Julhelgen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*