Ge ditt bidrag till KFA

År 2020 med dess pandemi har ställt till del rejält för många av oss konstnärer. Vi har fått rapporter då och då om detta, att konstnärer, medlemmar som varit aktiva i både 40 år 30 år tvingats lämna sin ateljé och låta verksamheten vara vilande till eländet är över. Det har naturligtvis även drabbat oss som förening ekonomiskt och på så slätt slår mot våra ekonomiska åtaganden. Medlemmar har svårt att betala sina medlemsavgifter och det drabbar även detta år. I KFA:s medlemsförmåner ingår/erbjuds en del förmåner som materialrabatter, förmånlig försäkring, drivmedelsrabatt m m. Det gör att man kan minska sina kostnader för olika inköp. Vi behöver fortsätta med detta och även förbättra våra försäkringar för medlemmar.

Ditt stöd gör skillnad!

Donera valfritt belopp, vad helst du kan undvara för att stödja vårt arbete.
Är du konstnär, konsthantverkare kan du även bli medlem och på så sätt stödja vårt arbete för pluralism och mångfald.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*