Nyhetsbrev, juni 2020

Sommaren 2020 står för dörren och många av oss ser framemot både ledighet och resor av olika slag. Trots den farsot som drabbat värden i form av ett nytt elakt virus måste vi hitta vägar för att kunna träffas och göra nya utställningar. KFA har bokat ett antal samlingsvisningar från augusti till november. Konstnärsalliansen genomför en sommarsalong på Melleruds utställningshall tiden 13 juni – 14 augusti. Under september månad arrangerar vi en samlingsvisning igen – inbjudan till denna har gått ut till medlemmar.

Flera av oss kommer att vara med på/besöka olika konstutställningar i Sverige, övriga Norden. Från KFA-kansli ber vi att få hjälp med att ”medlemsvärvningen”, prata med andra konstnärer om oss, och hänvisa till vår hemsida, det går alltid bra att mejla oss. De konstnärer som går med under sommaren betalar då hälften av årsavgiften, gäller fram till årets slut.

Läs mer: Nyhetsbrev juni 20 (PDF)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*