Nytt uppdrag till Handelshögskolan

Statens konstråd bjuder in konstnärer att lämna en intresseanmälan för en ny konstnärlig gestaltning på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.
Ansökningstid: 24 april– 24 maj.
Intresseanmälan sker endast via upphandlingsverktyget VISMA TendSign, där besvaras också eventuella frågor.
Ansökningsprocess: Upphandlingen genomförs som urvalsupphandling i enlighet med lagen om offentlig upphandling, 2016:1145 (LOU). Upphandlingen sker i två steg, först bjuds konstnärer in att lämna en intresseanmälan, via det digitala upphandlingsverktyget VISMA TendSign, om att få göra ett skissförslag för Handelshögskolans konstgestaltning. Efter avslutad urvalsprocess bjuds två till tre konstnärer in att mot en ersättning om vardera 80 000 kr exkl. moms lämna anbud i form av ett skissuppdrag. Av dessa konstnärer kommer en konstnär att tilldelas uppdraget att genomföra konstprojektet med ett kontraktsvärde fastställt till 2 500 000 SEK.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*