Veronika Edlund

Jag är en kvinna född 1969 i Umeå och bosatt i Halmstad sedan 2010.
Ingen utbildning inom konst, självlärd och började måla då en vän ville ha en tavla och fattade penseln 2012 och har fortsatt och försöker utvecklas sen dess.

Älskar färg och form, och tycker om att hela tiden prova någonting nytt och är inte rädd för att lära mig olika tekniker. Vill därför inte sätta mig i ett fack och målar vad som faller mig in eller inspirerar mig!

Har målat mycket beställningar och ser det som en utmaning att lära mig nya sätt och få nya utmaningar. Det är många yngre som har beställt och har därför blivit en del blandat, som döskallar, fantasy, färglada porträtt ansikten i min stil m.m och jag tycker bara det är roligt.

Jag har även hunnit med några utställningar, konstrunda i Kristianstad, sålt tavlor via gallerier, haft visning av mina tavlor på hotell samt deltagit i en jurybedömdning på Danderyds konsthall 2016 där jag kom med, med min tavla av  David Bowie.
Jag målar helst i Akryl, men kan även använda sprayfärg vid behov.

/Veronika Edlund

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*