Nyhetsbrev: december 2012

Bästa konstnärskollega!
Tiden går även denna gråa höst och snart är det Juligen. Konstnärsalliansen fyller ju 10 år detta år och med backspegel så har vi hunnit med en hel del, bla samlingsutställningar, utgivning av tidning, en hel del uppmärksamhet i media.

Under 2013 är det inbokat tre samlingsvisningar som förbundet kommer att inbjuda medlemmar till, ofta är dessa utställningar subventionerade från KFA, och det är en del i medlemsvärdet. Styrelsen jobbar vidare med våra hjärtefrågor som ska förbättra arbetsvillkoren för majoriteten av aktiva bild- och formkonstnärer.

Vi gör en del uppvaktningar till riksdagen, bevakar upphovsrätten via regeringskansliet, vi har en mängd kontakter med olika landsting/kommuner som ska upphandla olika gestaltningsuppdrag som anonseras ut. Förbundet Nyhetsbrev har blivit allt viktigare, eftersom aktuella konsttävlingar, uppdrag m m annonseras ut där. Vi ska även fortsätta vårt samarbete med våra samarbetsföreningar, ni kan se dessa på vår hemsida. Och inte minst måste vi satsa på medlemsrekrytering!

Läs hela nyhetsbrevet (PDF).

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*