Nyhetsbrev: December 2015

Medlemmar i KFA, Konstnärsalliansen med flera.

Här kommer årets sista nyhetsbrev från styrelsen. Vi passar samtidigt på att önska God Jul och Gott nytt år 2016.
I detta årets sista nyhetsbrev kommer som vanligt en uppmaning till alla medlemmar att betala årsavgiften för 2016! KFA årsavgift för 2016! Pg: 301427-1 Den är 600 kr för aktiv medlem. För pensionär, fyllda 70 år, 400 kr (enligt beslut på stämman).

Det är en billig årsavgift. Se antalet medlemsförmåner. Du kan dela upp årsavgiften på 2 eller 3 gånger. När avgiften betalats sänder vi ut det nya medlemskortet, för 2016. OBS! inga arvoden utgår till styrelsen eller redaktion. Allt arbete sker helt ideellt.

Styrelsen jobbar vidare med våra hjärtefrågor som ska förbättra arbetsvillkoren för majoriteten av aktiva bild- och formkonstnärer. Vi har under hösten utfört en del uppvaktningar till riksdagen, kulturutskottets ledamöter. De frågor som ska tas upp är olika avtal om upphovsrättsersättning, KFAs förslag till Generellt konstnärstillägg och förslag till ett reformerat Statens konstråd.

Förbundet har en mängd kontakter med olika landsting/kommuner som ska upphandla olika gestaltningsuppdrag som annonseras ut. Förbundets nyhetsbrev har blivit allt viktigare, eftersom aktuella konsttävlingar, uppdrag mm annonseras ut där. Vi ska även fortsätta vårt samarbete med våra samarbetsföreningar, ni kan se dessa på vår hemsida. Och inte minst måste vi satsa på medlemsrekrytering 2016!

OBS!Håll utskick i brevlådan efter ett nytt nummer, Julnummer, av tidningen Artär!

Kom ihåg att även följa KFA på Facebook.

 

Läs hela nyhetsbrevet här, december 2015 (PDF).

Detta vill KFA (PDF)

KFA:s offertmall (PDF)

Länk till inbetalningskort (bild)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*