Nyhetsbrev: oktober 2014

Hej Alla!
Hösten har gjort sitt intrång och med den kommer ”mörkare” dagar, då gäller det att ha bra belysning i ateljén. Efter sommaren har vi på kansliet styrelsen för Konstnärsalliansen satt full fart med aktiviteter, håll utstick efter utstick främst via e-posten och att viktig information finns på hemsidan.

Medlemsutställningar 2014.
Nyligen har en samlingsutställning med 23 medlemmar avslutats på Göteborgs stadsbibliotek vid Götaplatsen. Temat var denna gång ”Mångfald” och det följdes av de flesta. Stadsbiblioteket ligger längs upp på Avenyn och besöktes av väldigt många göteborgare och andra besökare. Just nu pågår en andra utställning där sex medlemmar visar konst på Repslagarmuseet i Älvängen. Utställningen där pågår till den 26 oktober.

Tidningen Artär
Tidningen Artär utkom ca 10 dagar innan valet och innehöll ett specialreportage om
riksdagspartiernas konstpolitik, en enkät hade före sommaren skickats ut där KFA ställde en rad olika frågor om vad partierna kan tänka sig för investeringar åt landets alla yrkeskonstnärer. Tidningen fått bra uppmärksamhet och finns även att se på förbundets hemsida. Nästa nr planeras till Jul. Alla som är medlemmar erhåller tidningen gratis eftersom den ingår i medlemsavgiften.

Länk till hela nyhetsbrevet (PDF).

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*