Nyhetsbrev: juni 2013

Medlemmar i KFA m fl
Kansliet ber att få önska en trevlig skapande sommar. Vi kommer att ha stängt fr o m midsommar fram till 18 augusti. Dock går det alltid bra att skicka e-postmeddelanden och skicka vanligt brev med posten.

Konstnärsalliansen genomför en sommarsalong på Tjörn SäbyGård med 12 utställare, mellan 6 juli – 19 juli, besök gärna utställningen. Vi fortsätter att uppdatera vår hemsida och kommer att lägga ut arrangemang på Facebook.

Till alla som besöker olika konstutställningar i sommar så gör gärna reklam för Konstnärsalliansen – och hänvisa till hemsidan – intressera konstnärer för medlemskap.

Teckna ateljéförsäkring (verkstad), KFA:s avtal med Boxförsäkra.
• Nu kan du äntligen få din verksamhet försäkrad!
• Du som är konstnär och medlem erbjuds en förmånlig förtagsförsäkring. Försäkringen är anpassad till dig som arbetar med någon form av hantverk/konst.
• Försäkringen ger dig ett tryggt skydd, dygnet runt och är mer omfattande än de försäkringar som finns på marknaden idag. Priset för konstnärsförsäkringen är 175 kr/mån och kan betalas genom autogiro. Priset gäller för en omsättning upp till 1 mkr per år. Kontakta: Jan Persson tel. 031-7756302, 0708-711225. e-post: jan.persson@boxworld.se www.boxforsakra.se.

Nyttan med att ta ateljéförsäkringen gm Konstnärsalliansen möjliggör du vidare med att kunna sänka dina kostnader för bilförsäkring och för vanlig hemförsäkring, genom att lägga över försäkringarna till Boxförsäkra som vi har avtal med. Sänkningen för bilförsäkring i snitt 1000 kr/år, på hemförsäkringen blir sänkningen ca 30%.

Läs hela nyhetsbrevet här (PDF).

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*