Konstnärlig gestaltning utmed E4:n

”Konst på väg” är ett projekt som LogPoint AB har initierat med syfte att genom konst utmärka sträckan utefter E4:an vid området LogPoint South Sweden. Denna intresseanmälan gäller en första etapp i en serie av flera konstnärliga gestaltningar. I denna etapp ska ett konstverk placeras inom Vaggeryds kommun på sträckan mot Jönköping. Verket ska fungera som ett slags landmärke som utmärker sig i förhållande till omgivningarna. LogPoints ledord är kluster, logistik, samarbete, nav och stolthet, något som inte behöver vara styrande. Vi utmanar konstnärer att fritt gestalta, tolka och vara kreativa. Konstverket placeras utanför trafikverkets område (ca 50 m från vägbanan) och utformas så att det ej ger upphov till trafikproblem.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*