Ny rabatt hos Specsavers

Detta är ett företagsavtal och inkluderar bildskärmsglasögon samt skyddsglasögon, önskar ni privata erbjudanden har Specsavers flera attraktiva erbjudande direkt i butik. I Specsavers företagsavtal erbjuds komplett-priser, det ingår alltså båge, glas samt vår bästa antireflex- och repskyddsbehandling. Bågar som omfattas av avtalet är bågar upp till 795-sortimentet. Mellanskillnad på eventuellt dyrare bågar erläggs direkt i butik av medlemmen med 50% rabatt.

Specsavers erbjuder alltid utökade synundersökningar utan extra kostnad, med tryckmätning och digital ögonbottenfotografering.

Här finns mer info om samarbetsavtalet (PDF): specsavers

Så här ser prislistan ut:Prislista paket 5

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*