Nytt uppdrag på Astrid Lindgrens barnsjukhus

Locum och Landstingets Kulturförvaltning inbjuder yrkesverksamma konstnärer att anmäla intresse för ett konstnärligt gestaltningsuppdrag i samband med ombyggnationen av mottagningen för Astrid Lindgrens barnsjukhus på Karolinska Huddinge. Den konstnärliga gestaltningen ska täcka in alla publika delar av den nya mottagningen. I och med att gestaltningen ska ta plats i olika utrymmen spridd över en större yta kommer uppdraget att ges till endast en konstnär som får ansvara för helhetsuttrycket. Konsten ska föra dialog med rummet och betraktaren. Av särskilt vikt för arbetet med gestaltningen är en förståelse för de olika patientgrupper och besökare som kommer att vistas på den nya mottagningen. Läs mer här.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*