KFA arrangerar samlingsvisning på Stadsbiblioteket

Stadsbiblioteket i Göteborg. Foto: Anja Sjögren

Under 2,5 år har man låtit bygga om och till Stadsbiblioteket i Göteborg och i våras var det invigning. Under år 2009 arrangerade KFA en samlingsvisning under tema i bibliotekets utställningshall med totalt 17 olika utställare från alliansen.

Vi har nu åter lyckats boka in en tid för medlemmarna att delta i en samlingsvisning på biblioteket. Datumen är mellan den 10 till den 17 oktober där den 10 är en del av årets Kulturnatta i Göteborg.

Sista anmälningsdag för att medverka vid utställningen är den 22 september. Anmäl ditt intresse via e-post, telefon och brev, inte sms. Kostnaden för varje medlem är mellan 400 och 500 kronor. Hängningsgrupp är: Ingemar Andersson, Tony Roos och Martti Risku. temat för utställningen är mångfald och multiplicity. Vi avser att ställa ut blandad konst, måleri, skulptur, textil, konsthantverk med mera.

OBS! Du som bor långt bort, vill vara med men inte kan åka till Göteborg, kan skicka/posta konstverken till KFA-kansli, dock inte i för stora paket.

Välkommen med din anmälanUtställningsgruppen

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*